Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Muc-Off Silicone Shine 500ml

Číslo výrobku:
900227
Výrobce:
Naše cena s DPH:
345 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
286 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
345 Kč / ks
ks

Popis výrobku

  • je bedna s nářadím v plechovce! Vše v jednom- restaurátor, lehce mastný konzervant & ochrana
  • obnovuje barvy a sytost všech dílům
  • zanechává blyštivý povrch na kovech, gumě a plastech
  • bezbarvý, bez zápachu a nezanechává skvrny
  • snadná aplikace-zanechává suchý a dlouhodobý lesk
  • ideální pro použití na blatníky offroad strojů, které chrání před nabalováním bláta!
  • ale pozor, vynikající je i na interiéry automobilů

Silicon Shine je zcela bezpečný k lakovaným, chromovaným a kovovým partiím, ke carbonovým dílům a jiným kompozitům. Nerozežírá ani nezměkčuje povrch gumových či plastikových dílů, jako to dělají některé jiné hydrocarbonové spreje. Navíc jeho pravidelné používání pomáhá prodloužit životnost ošetřovaný komponentů! Základní složka produktu je silikon, tedy polymer, jehož jednou z důležitých vlastností je odolnost vůči vodě, UV záření a dalším povětnostním a civilizačním vlivům (např.kyselost).
Silicon Shine vodu pouze neodpuzuje, ale kompletně ji vysušuje zanechávajíc poté nelepivou ochranou a ULTRA LESKLOU vrstvu, která prodlužuje životnost motocyklu a to díky jejímu preventivnímu působení vůči všude přítomným rádo ulpívajícím nečistotám. Díky ošetření povrchů pomocí Silikon Shine již nebude údržba v budoucnu tak složitá a dokonce i zůstanou v období mezi jednotlivým mytím čistší.

A že je aplikace Silicon Shine (na videu i Bike Spray)skutečně rychlá a jednoduchá se můžete přesvědčit kliknutím na záložku "Video"

Více k produktu naleznete také v článku "Jak na Bike Spray a Silicon Shine?"

Videa k produktu 

Muc-Off Bike Spray+Silicon Shine - Ošetření po mytí
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz