Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Muc-Off Nano Bike Cleaner Concentrate 500ml

Číslo výrobku:
900354
Výrobce:
Naše cena s DPH:
550 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
455 Kč / ks
Termín dodání:
na objednávku 10-30 dní
550 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Muc Off Nano Bike Cleaner Concentrate 500ml a 5 litrů

je gelový koncentrát produktu Nano Tech Bike Cleaner, který si po naředění vodou zachovává všechny funkční vlastnosti oblíbeného Muc-Off Bike Cleaner.
Bike Cleaner Concentrate ja navíc skvělý multifunkční produkt, který lze v koncentrované podobě použít i jako odmašťovadlo.

Muc-Off nyní každému, kdo si zakoupí Nano Tech Bike Cleaner v litrové lahvi s rozprašovačem, nabízí jednoduchou možnost úspory peněz za další nákup přípravku i s plastovou lahví a současně i možnost chovat se nejen ekonomicky ale také ekologicky. 

Z 250ml gelového koncentrátu lze připravit po naředění 750ml vody 1litr přípravku NanoTech Bike Cleaner.

Aplikace: 
Muc-Off Bike Cleaner Concentrate před použitím důkladně protřepte. Pokud používáte koncentrát jako odmašťovadlo, jednoduše přímo naneste na řetěz nebo jinou část a nechte působit 30-60 sekund, kartáčem narušte špínu a opláchněte proudem vody.

V případě použití jako NanoTech Bike Cleaner naplňte litrovou Muc-Off láhev s rozprašovačem 250ml gelového koncentrátu a doplňte 750ml vody. Pro přesné dávkování používejte dávkovací body na obale. Obě složky v lahvi pečlivě protřepte a poté můžete směs použít podle návodu k aplikaci Bike Cleaneru.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

S tímto výrobkem si ostatní také objednávají

skladem
360 Kč