Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Kawasaki KLV 1000 (04-) - MRA kouřové plexi Vario-touring

Číslo výrobku:
4025066092376
EAN:
4025066092376
Výrobce:
Naše cena s DPH:
3.839 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
3.173 Kč / ks
Termín dodání:
obv. 10 dní
Typ:
Kawasaki KLV 1000 (04-06)
3.839 Kč / ks
ks

Popis výrobku

  • Deflektor je součástí plexiskla
  • Barevné provedení: kouřové
  • Výška: 415 mm (o 25 mm  vyšší než originální plexisklo)
  • Šířka: 380 mm

Tento pokročilý design turistického plexiskla má na svém horním okraji namontovaný jedinečný spoiler, který lze bez použití nářadí snadno nastavit do jedné ze sedmi poloh podle vašich potřeb (a potřeb spolujezdce). Umístěním na horní hraně plexiskla se pro maximální účinek rozptyluje a zpomaluje proud vzduchu, čímž se prakticky eliminují turbulence. Výsledkem je, že proudění vzduchu je odkloněno od jezdce, což umožňuje uvolněnější, vzpřímenější jízdní pozici při vysoké rychlosti na dlouhých cestách. Z lepšího proudění vzduchu může těžit i váš spolujezdec, protože polohu spoileru lze nastavit tak, aby vyhovovala i jeho potřebám. K dispozici v čiré a kouřově barvě.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku