Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Muc-Off Dry Chain Lube 400 ml. , mazání na řetěz

Číslo výrobku:
900649
Výrobce:
Naše cena s DPH:
395 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
327 Kč / ks
Termín dodání:
obv. 5 dní
395 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Muc Off P.T.F.E Dry Chain Lube 400ml - tzv. "suché mazivo" které zajišťuje, že každý článek řetězu je správně namazán, vytváří ochranný film a přitom řetěz pořád působí čistě.

Toto mazivo je speciálně vyvinuté do suchých až normálních podmínek počasí. Řetěz je pořád krásně čistý, ale při jízdě v dešti se rychleji vymyje než normální mazivo.

Jeho složení mu umožňuje:

  • zvládat extrémní tlaky, které jsou na dnešní řetězy soustředěny
  • zvládat vysoké provozní teploty řetězů, aniž by se mazivo rozpadlo
  • eliminovat ulpívání nečistot
Specifikace:
  • vyniká hlavně v suchých a prašných povětrnostních podmínkách
  • avšak své vlastnosti si zachovává i ve vlhku
  • složení pro závodní výkon založené na voskové bázi s teflonem
  • redukce tření
  • vytváří suchou ochrannou teflonovou vrstvu eliminující ulpívání nečistot
  • ochrana proti korozi
  • omezuje opotřebení 
  • vhodný pro řetězy se všemi typy pryžových kroužků
  • parfemováno pro příjemnou práci s mazivem
Muc Off Chain Lube P.T.F.E Dry Chain Lube je vysoce všestranný mazací prostředek na řetězy (a nejen na ně) určený do každého počasí a pro každé roční období, který nabízí vynikající penetrační parametry. 


Muc-Off pokročilé "suché složení" vytváří čistou, trvanlivou ochrannou vrstvu, která zamezuje korozi. Přidaný P.T.F.E. má neuvěřitelně nízké povrchové tření, což zajišťuje také výbornou účinnost řetězu bez toho, aby na něm ulpívaly nečistoty.

V průběhu své práce se řetěz zahřívá. Běžná provozní teplota motocyklových řetězů se pohybuje mezi 40-50 stupni Celsia, a proto mazivo musí mít i potřebnou tepelnou odolnost, aby optimálně zajistilo chod řetězu i mimo pracovní teplotní pásmo, zejména při teplotách vyšších, kdy řada maziv řídne a rozpadá se. Výsledkem je pak nežádoucí rozstřik maziva.

Teplotní stálost maziva souvisí s jeho dynamickou odolností, tj. schopnosti odolávat odstředivým silám, které na něho působí v souvislosti s rychlostí pohybu řetězu a působením střihových sil v důsledku vlnění řetězu poté, co jednotlivé články opouští ozubené kolo. Nezvládnutí těchto extrémních tlaků se opět projeví jako rozstřik maziva.

Aplikace:
Řetěz důkladně odmastěte a osuště. Mazivo před aplikací nejdříve důkladně protřepte a pečlivě aplikujte na každý řetězový článek. Pro zajištění maximální ochrany je možné mazivo aplikovat ještě jednou. Přebytky otřete.

UPOZORNĚNÍ: 
MAZIVO OBSAHUJE UV TRACER (fluorescenční složku). V  PŘÍPADĚ DOPADU UV SLOŽKY SVĚTELNÉHO ZÁŘENÍ NA POVRCH OŠETŘENÝ MAZIVEM, SE TENTO JEVÍ JAKO MODRÝ. 
NEJEDNÁ SE ANI O VADU MAZIVA, ANI MAZIVO NEOBSAHUJE MODROU BARVU.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz