Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Impregnační prostředek Ballistol Pluvonin, sprej 500 ml

Číslo výrobku:
25010
EAN:
4017777250107
Naše cena s DPH:
279 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
231 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
279 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Pluvonin waterstop-spray 500 ml. Impregnační prostředek na oděv, látky a obuv.

Pluvonin: je universální impregnační prostředek ve spreji, který nabízí extrémně odolnou ochranu proti vodě, vlhkosti a špíně! Pro Outdoor-Camping-Garden!

Ideální impregnace

Ošetřuje a impregnuje všechny textilní vlákna a přírodní a broušenou useň. Je vhodný na bundy, anoraky, sportovní oblečení, batohy, stany, markýzy, slunečníky, obuv /Nubuck-semiš/, Velur atd. Je ideální pro sportovce, lovce, rybáře a všechny, kteří jsou vystaveny měnícím se povětrnostním podmínkám a počasí.

Vhodný také pro impregnaci oděvů a obuvi vybavených tzv. klima-membránami typu:

All-Tex®, např.Gore-Tex® a Sympa-Tex® atd.

Využívá speciální technologii! Kde miniaturníčástice vytvářejí vysoce účinnou ochrannou síť se samočisticí schopností, aniž by tím byla ovlivněna a narušena prodyšnost a odchod par! Pluvoninobalí všechna vlákna textilie neviditelným ochranným povlakem, který odpuzuje vlhkost, chrání proti UV, je teplotně stabilní a prodyšný! Chrání rovněž proti zašpinění, suchá špína odpadne, mokrá špína se nenasákne, stačí jednoduše otřít vlhkým hadříkem a špína a prach je pryč!

Použití Pluvoninu:

Povrch před nástřikem důkladně očistit, zbavit nečistot a špíny. Nástřik je nutné provádět venku nebo při otevřeném okně v dobře větratelné místnosti! Ze vzdálenosti ca. 20 - 25cm kolmo nebo vodorovně nastříkat. Zvláště pak více ohrožená místa vícekrát ošetřit. Po nástřiku je vhodné při pokojové teplotě ca. 45min nechat zaschnout!

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku