Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Lineární tlumič řízení Hyperpro CSC 75 mm - černý DS-075B-NL1

Číslo výrobku:
DS-075B-NL1
Výrobce:
Naše cena s DPH:
6.100 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
5.042 Kč / ks
Termín dodání:
obv. 5 dní
Typ:
6.100 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Lineární tlumič řízení Hyperpro CSC

Jedná o typický produkt Hyperpro vysoké kvality. Tlumič je vysoce nastavitelný individuálním potřebám jezdce se svými 22 polohami. 8 mm silná pístnice se speciální povrchovou úpravou zajišťuje nízké tření. Tlak dusík v expanzní nádržce brání vzniku vzduchových bublin.

Převratný design Herpro tlumičů zvyšuje tlumící resistenci. Tento systém je plně nastavitelný a má rezervní sběrnou nádrž, aby zajistil celkovou kontrolu bez ohledu na to, jak agresivně řídíte. Značně zlepšuje stabilitu podvozku a jízdní vlastnosti vašeho motocyklu nejen na závodních tratích, ale i při použití v běžném silničním provozu. Holandská značka Hyperpro je brána jako jedna ze světově nejlepších na trhu tlumičů řízení nejen díky častému užití závodnímy jezdci, ale i pro svoji vysokou kvalitu a perfektní CNC strojové zpracování. Hyperpro kit vám umožní jednoduchou a rychlou montáž tlumiče řízení přesně padnoucí na váš motocykl.

Montážní sada není součástí dodávky, je třeba ji objednat samostatně.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

S tímto výrobkem si ostatní také objednávají

Na dotaz
5.808 Kč
 
Na dotaz
4.935 Kč
 
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku