Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Progresivní tlumič řízení Hyperpro RSC 75 mm - modrý DS-075P-NP1

Číslo výrobku:
DS-075P-NP1
Výrobce:
Naše cena s DPH:
6.765 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
5.591 Kč / ks
Termín dodání:
obv. 5 dní
Typ:
6.765 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Progresivní tlumič řízení Hyperpro RSC

Jedná o typický produkt Hyperpro vysoké kvality. Tlumič je vysoce nastavitelný individuálním potřebám jezdce se svými 22 polohami. 8 mm silná pístnice se speciální povrchovou úpravou zajišťuje nízké tření. Tlak dusík v expanzní nádržce brání vzniku vzduchových bublin.

Převratný design Herpro tlumičů zvyšuje tlumící resistenci. Tento systém je plně nastavitelný a má rezervní sběrnou nádrž, aby zajistil celkovou kontrolu bez ohledu na to, jak agresivně řídíte. Značně zlepšuje stabilitu podvozku a jízdní vlastnosti vašeho motocyklu nejen na závodních tratích, ale i při použití v běžném silničním provozu. Holandská značka Hyperpro je brána jako jedna ze světově nejlepších na trhu tlumičů řízení nejen díky častému užití závodnímy jezdci, ale i pro svoji vysokou kvalitu a perfektní CNC strojové zpracování. Hyperpro kit vám umožní jednoduchou a rychlou montáž tlumiče řízení přesně padnoucí na váš motocykl.

Progresivní tlumič RSC se chová se jako lineární tlumič řízení při normální jízdaě a má všechny funkce tlumiče řízení CSC. Nicméně, při plném zatížení a sportovní jízdě, při nečekaných změnách řízení, RSC bude reagovat progresivním tlumením na vyrovnání zklidnění motocyklu, aby jste jej mohli mít po kontrolou. Tím získáte skutečnou podporu, kterou potřebujete. 

Montážní sada není součástí dodávky, je třeba ji objednat samostatně.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

S tímto výrobkem si ostatní také objednávají

Na dotaz
5.808 Kč
 
Na dotaz
4.935 Kč
 
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku