Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Univerzální olej Ballistol USTA Werkstatt-Öl, sprej 400 ml.

Číslo výrobku:
22960
EAN:
4017777229608
Naše cena s DPH:
258 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
214 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
258 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Ballistol USTA Werkstatt-Öl - dílenský olej 400 ml. Universální olej s vysoce ceněnými CLP vlastnostmi 

CLP: Cleaning-čištění, Lubrication-mazání, Protecting-ochrana.

USTA - působí kluzně, zasáhne nejjemnější trhlinky a kouty, odpuzuje vodu z kovových povrchů, odpuzuje vlhkost, nesmolí a nelepí. USTA neobsahuje žádné silikony, chloruhličitý vodík nebo pro ozón škodlivé FCKW.

Zajímavé srovnání s WD40 - Test v solné mlze dle DIN 50 21-SS

Automobilová oblast:

díky USTA již neexistují žádné zadřené a zablokované závěsy. Působí na zadřené zámky úložních prostorů, uvolňuje pevně zadřené šrouby a uložení, v zimě zabraňuje zamrzání dveřních zámků, dlouhou dobu chrání všechny kovové části před korozí. USTA se osvědčil i jako olej na řetězy motorek.

Průmysl a řemesla: 

USTA je ideální k údržbě a ošetřování strojů a přístrojů všeho druhu. Spolehlivé konzervování přesného nářadí a měřících přístrojů, forem a děrovačů. Vynikající dočasná ochrana proti korozi uskladněných produktů či polotovarů z oceli a železa. Osvědčené konzervování během silniční, železniční a námořní přepravy.

Domácnost a zahrada:

USTA se postará o vše, co by mohlo skřípat, vrzat nebo se zadřít. Je jedno, zda se jedná o dveřní zámky, okenní závěsy, kola nebo motorky. Vše funguje jako nové, je chráněno a ošetřováno. V zahradě slouží k údržbě, péči a ochraně vozíčků s hadicí, sekaček na trávu, nůžek na keře, pilek, rýčů a hrábí.

Zemědělství:

USTA ošetřuje všechny stroje a přístroje, jež se používají na poli a v lese. Péče, ochrana proti korozi a mazání v jednom. Nejlépe vhodné pro traktory, přívěsy, žací stroje, sklizňové stroje, obracečky sena, secí stroje a tyčová ústrojí.

Lodní přeprava: 

USTA ošetřuje a chrání navijáky, kladky, hřídele, šroubová spojení, lanovody a holý kov před stříkající vodou a pěnou obsahující sůl. Ideální pro přezimování.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz