Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Nákrčník BUFF Original Hunter Military

Číslo výrobku:
641-117962-846
EAN:
8428927334787
Výrobce:
Naše cena s DPH:
421 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
348 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
421 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Buff

Všestranný šátek umožňující až 12 způsobů nošení.


Buff® je světoznámá značka originálních multifunkčních bezešvých šátků ve tvaru tubusu. Multifunkční šátek Buff® je díky polyesterovému mikrovláknu odolný proti větru, prodyšný, rychle schnoucí, jemný a lehký. Má ochranný faktor 50 UPF, je jej možno prát v pračce, aniž by ztratil tvar, barvu a funkční vlastnosti.

Buff® se dá nosit jako: čelenka, čepice, kukla, šátek na krk, potítko, maska, pirát… Využijí ho především: turisté, běžci, tenisté, lyžaři, snowboardisté, skialpinisté, hráči kolektivních sportů, fitnessáci a jiní.

Díky jemné struktuře je mimořádně vhodný pod přilbou pro motoristy, cyklisty, horolezce a to, že rychle schne ocení i vyznavači vodních sportů. Nápadité vzory předurčují Buff® k tomu, aby jste ho nosili i ve všední dny, jen pro radost a pohodu.

Všechny multifunkční šátky Buff® mají certifikát Oeko – Tex, který vydala AITES, která je členem Mezinárodní asociace pro výzkum a testování v oblast textilní ekologie. Tento certifikát zaručuje, že výrobky Buff® splňují tělesně – ekologické požadavky na „výrobky v přímém kontaktu s pokožkou“, jakož i to, že splňují požadavky současné Evropské legislativy na azobarviva.

Strečová mikrovlákenná látka ve tvaru tubusu.

Beze švů. Využitelný pro široké spektrum sportů a aktivit.

  • výborně prodyšný
  • mírně hřejivý.
  • pro obvod hlavy 53–62 cm
  • rozměry: šířka 22.5, délka tubusu 53 cm
  • hmotnost: 45 g


Mezi základní vlastnosti polyesterového mikrovlákna patří vysoká odolnost proti větru, lehkost, jemnost, nízká absorptivita vody, schopnost rychle uschnout a v neposlední řadě lehká a nenáročná údržba textilií. 

A jak šátek nosit? Zde je několik tipů ve videu.

Polygiene

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku