Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Motul MotylGear 75W90 1 litr

Číslo výrobku:
109055
EAN:
3374650289236
Výrobce:
Naše cena s DPH:
266 Kč / litr
Naše cena bez DPH:
220 Kč / litr
Termín dodání:
skladem
Viskozita oleje:
75W-90
266 Kč / litr
litr

Popis výrobku

Motul GEAR 75W-90 1 litr

Aplikace: Transmisní oleje
Kvalita: Technosynthese
Produktová řada: Motocykly, Osobni automobily
Viskozita: 75W90
API Normy: API GL-4/GL-5

 

Olej na bázi Technosyntézy® poskytuje lepší odolnost při vysokých teplotách zajišťující delší životnost. Pro všechny mechanické převody, synchronizované nebo nesynchronizované převodovky, převodovky/diferenciály, redukční převodovky a hypoidní diferenciály bez omezené svornosti pracující v náročných podmínkách, při vysoké zátěži při nízkých otáčkách nebo mírné zátěži při vysokých otáčkách. Tento vysoce účinný olej snižuje tření a opotřebování. Třída SAE 90 vytváří při vysoké teplotě vysoce kvalitní olejový film, který je odolný i při velmi vysoké teplotě a/nebo snižuje hluk převodového systému. Tekutost při nízkých teplotách umožňuje pohodlnější řazení při studené převodovce. Méně namáhavé používání řadicí páky při řazení.

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku