Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Funkční prádlo Blue Fly Termo Duo, tričko dlouhý rukáv - černé

Číslo výrobku:
800270-009
Výrobce:
Naše cena s DPH:
699 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
578 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
velikost:
699 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Funkční prádlo Termo Duo - tričko dlouhý rukáv - černé

Dvouvrstvé funkční prádlo vhodné do chladnějšího období. Vhodné jako první vrstva při všech zimních aktivitách - lyže, běžky, skialpinizmus…, ale i pro běžné nošení. Na tělo příjemný, funkční výrazně pružný antibakteriální materiál. Příléhavý, anatomický střih s plochými švy. Prodloužený zadní díl.

Materiál

  • 40% Polypropylénové vlákno PROLEN
  • 60% Bavlna

 

Made in Czech RepublicTermo Duo prádlo
je vyrobeno z materiálu, který dokonale kombinuje vynikající vlastnosti funkčního vlákna PROLENVEL a bavlny. Funkční vlákno a bavlna nejsou navzájem propleteny, ale jsou umístěny do dvou do sebe nezasahujících vrstev.

Při pohybu, kdy dochází k odvodu tělesného tepla ve formě potu, funkční vlákna, která jako spodní vrstva se přímo dotýkají pokožky, odvádějí pot do bavlněné vrstvy, která díky své nasákavosti odvádí pot z vnitřní vrstvy velice rychle. Tím je docíleno oddělení vlhké bavlněné vrstvy od pokožky, která zůstává v teple a suchu.

Viditelnými otvory ve vnější bavlněné vrstvě dochází k vynikající cirkulaci vzduchu, která je důležitá pro dobrou stabilizaci tělesné teploty.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku