Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Muc-Off Bike Care Duo Kit

Číslo výrobku:
900925
Výrobce:
Naše cena s DPH:
570 Kč / sada
Naše cena bez DPH:
472 Kč / sada
Termín dodání:
obv. 5 dní
570 Kč / sada
sada

Popis výrobku

Muc-Off Bike Care Duo Kit

  • základní sada určená pro mytí a konzervaci
  • obsahuje:
    • Muc-Off Nanotech Bike Cleaner 1L
    • Bike Protect 500ml

Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner – jeho jedinečné Muc Off NanoTech čistící složení výrazně ulehčuje práci bez ohledu na počasí nebo roční období. Ačkoliv má „Nanotech složení“ neuvěřitelný čistící efekt, dokáže současně chránit i velice citlivé a náchylné povrchy, jako je carbon, elox nebo chrom.
Neobsahuje škodlivé kyseliny, CFC nebo rozpouštědla, je netoxický a zcela biologicky odbouratelný.
Přípravek proniká rychle nečistotami, olejem a špínou a zanechává bezpečně celý motocykl zářivě čistý.

Muc-Off Bike Protect poskytuje ochranu díky svému neuvěřitelnému disperznímu účinku. Má vysoký obsah olejové báze a jeho užití je dokonalé po mytí, neboť vytěsňuje zbytky vody a vlhkosti a dlouhodobě působí jako prevence proti povrchové koroze.
Po vyschnutí olejové báze zanechává lesklou, celistvou a nelepivou vrstvu tvořenou molekulami P.T.F.E. poskytující dlouhodobou ochranu a omezující ulpívání nečistot a jejich hlubší adhezi přímo do struktury nosného povrchového materiálu. Možné použít na rámy, hnací řetězy, všechny kovové části, ale i plasty nebo lakované povrchy.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz