Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Muc-Off Chain Cleaner 400ml

Číslo výrobku:
900950CEE
EAN:
5037835950007
Výrobce:
Naše cena s DPH:
290 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
240 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
290 Kč / ks
ks

Popis výrobku

  • plně biologicky odbouratelný a vodou rozpustný
  • proniká špínou a mazivy rychle a účinně
  • jedinečné složení odstraňuje oleje, maziva, mazut a zanechává řetěz absolutně čistý
  • odstraňuje i tu nejtužší špínu, dokonce včetně vodě odolných maziv a olejů zanechávajících voskovou vrstvu
  • použitelný na všechny řetězy včetně všech typů s gumovými těsnícími kroužky

Muc-Off High Performance Chain Cleaner byl speciálně vytvořen pro účely rychlého odstranění hrubé špíny a mazutu z řetězu motocyklu. Je použitelný pro všechny druhy dosud existujících sekundárních řetězů.

Unikátní biologicky odbouratelná složka a vylepšené složení čističe bezpečně odstraňuje olej, vazelínu či hrubou špínu a zanechává řetěz bez nečistot. Odstraňuje dokonce maziva zanechávající voskový film. Obsahuje nejmodernější rozpouštědla, která si bez problémů poradí s opravdu velkými nánosy nečistot, maziva a jejich směsmi.

Aplikace:
Muc-Off High Performance Chain Cleaner doporučujeme před aplikací důkladně protřepat a teprve poté nanést na znečištěná místa a nechat několik minut působit. V případě potřeby, zejména při značném znečištění, doporučujeme pro urychlení a zefektivnění celého procesu použít vhodný Muc-Off Brush, např. Muc-Off Claw Brush. Následně vše důkladně opláchněte proudem čisté vody. Řetěz vysušte a utřete čistým hadrem.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku