Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Muc-Off De Greaser 500 ml

Číslo výrobku:
900948
Výrobce:
Naše cena s DPH:
320 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
265 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
320 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Muc-Off De Greaser

je speciálně vyvinutý čistící plně biologicky odbouratelný prostředek na vodorozpustné bázi, který díky svým vlastnostem zajišťuje, že je povrch po opláchnutí vodou kompletně čistý.

Muc-Off De Greaser lze bezpečně použit na řadu materiálů, jako jsou kov, plasty, lak nebo i velmi citlivý carbon.  Jeho použití se tak neomezuje pouze na čištění motorové, převodové nebo hnací soustavy a v tomto směru ho lze univerzálně použit na odstranění rozstříkaného maziva nebo asfaltu na kapotáži nebo šmouh od otěru pneumatik atd.

Ačkoliv si De Greaser poradí se skutečně těžkou špínou včetně speciálně vodě odolných maziv a tuků, doporučujeme ho zejména používat v případě pravidelně prováděné údržby motocyklů nebo jízdních kol. Bezpečně ho lze použít na moderní hnací řetezy se všemi typy kroužků!

Aplikace:
Aplikace Muc-Off De Greaseru je opět velice snadná a efektivní, stejně jako u dalších produktů značky Muc-Off. Před použitím doporučujeme De Greaser důkladně protřepat a poté nanést na znečištěné části. Nechat několik minut působit a nakonec důkladně opláchnout proudem čisté vody. Řetěz vysušte a utřete čistým hadrem.
Zabezpečte, aby se přípravek nedostal na brzdové kotouče!

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku