Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Muc-Off Helmet Foam Sanitizer 400ml

Číslo výrobku:
900199
Výrobce:
Naše cena s DPH:
300 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
248 Kč / ks
Termín dodání:
skladem
300 Kč / ks
ks

Popis výrobku

  • technologický pokročilý sanitizer s vysoce funkční pěnou
  • jednoduché použití
  • všestranné využití v každodenním životě při čištění bot, helem, boxerek, kombinéz atd. 
  • rozkládá pachy a jiné bilogické nečistoty
  • zanechává po sobě pouze svěží citronovou vůni

 

Muc-Off Foam Fresh je vysoce účinný a současně jednoduchý způsob čištění za užití aktivní pěny, který představuje ideální řešení pro očistu vnitřků helem nebo jakýchkoliv, zejména měkkých, materiálů přicházejících do styku s lidským tělem.
Stálé aktivní složky pěny lehce pronikají do hloubky čištěné materiální struktury, navazují se v několika krocích na biologické nečistoty v nich obsažené a poté je rozkládají. Citlivě tak odstraňují nečistoty z vnitřku i povrchu materiálů a zanechávají svěží citronovou vůni. A to není vše ........!
Není nic jednoduššího, než užití našeho Foam Fresh Sanitizeru. Pěnu stačí pouze aplikovat na ošetřovaný povrch a nechat působit. U pravidelně udržovaných věcí stačí několika hodinové působení (ideálně při aplikaci přes noc 10-12 hodin). U věcí dlouhodobě znečištěných je potřeba dát aktivním složkám pěny čas delší, i více jak 1 den, nebo aplikaci opakovat.

 

 

 

Videa k produktu 

Muc-Off Helmet Foam Fresh
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz