Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Scottoiler eSystem - automatické mazání řetězu

Číslo výrobku:
SO-9005
Výrobce:
Naše cena s DPH:
8.585 Kč / sada
Naše cena bez DPH:
7.095 Kč / sada
Termín dodání:
obv. 3 dny
8.585 Kč / sada
sada

Popis výrobku

Scottoiler Vám po 25-letech úspěšné historie společnosti nyní přináší zcela nový mazací systém řetězu - ELEKTRONICKÝ Scottoiler eSystem

eSystem má spoustu nových prvků a výhod:

  • eSystem měří zrychlení a vibrace za pomoci 3-osého akcelerometru a ukazuje informace na displeji tak, že je může řidič za jízdy sledovat.
  • Přímé připojení k baterii motocyklu znamená jednoduchou instalaci
  • Multifunkční grafický digitální displej ukazuje též okolní teplotu, průtok oleje a úroveň oleje v zásobníku.
  • eSystem je zcela kompatibilní s ostatními produkty řady Scottoiler, jako je cestovní sada, mazací trubice a duální injektor. 

Když je motocykl v klidu, eSystem využívá méně než 1 milli-amp. To je méně než co momentálně potřebuje většina moderních alarmů, takže se nemusíte bát vybíjení baterie. Grafický digitální multifunkční displej umožňuje jezdci upravovat průtok oleje i během jízdy v závislosti na jízdních podmínkách.

Jak to funguje:
Nový eSystem se liší od stávajícího vSystemu použitím elektromagnetického pístového čerpadla k vytlačování oleje. Elektronika použitá pro eSystem je založená na technologii v Moto GP, kde 3-osý akcelerometr snímá pohyby motocyklu a systém pak podle těchto informací následně maže řetěz. Jednoduchá instalace: připojí se na “+ a –“ u baterie a napojí na nádržku olejovače. Žádná komplikovaná kabeláž, tachometry, přepínače apod. Konstantní průtok oleje (nezávisle na teplotě). Citlivé na pohyb (maže pouze při pohybu motocyklu).

Sada obsahuje

  • 1 nádržku RMV
  • 1 displej s úchyty
  • 1 komletní montážní sadu
  • 1 nádobu se Scottoilem o objemu 250 ml
  • kompletní návod v angličtině a češtině

Pokus i nejste jistí jaký Scottoiler je vhodný pro Váš model motocyklu, zde je on-line katalog, kde u Vašeho modelu naleznete kompletní specifikaci a návod na montáž.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku