Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Nolan N80-8 Astute N-com Flat Lava GREY 24

Číslo výrobku:
NON80-8-24
Výrobce:
Naše cena s DPH:
7.800 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
6.446 Kč / ks
Termín dodání:
obv. 3 dny
velikost:
7.800 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Špičková silniční integrální přilba, nástupce populární N87. Odvážný a moderní design vylepšuje každý detail, od skořepiny až po přívody vzduchu. Díky svým bohatým technickým vlastnostem a velkorysé standardní výbavě je to ideální helma pro každou příležitost, od dlouhých městských výletů až po ty nejnáročnější cesty, bez ohledu na použitý motocykl a cíl, do kterého chcete dojet.

SYSTÉM NOUZOVÉHO UPOUŠTĚNÍ NERS - NOLAN

Tento patentovaný systém umožňuje záchranným týmům odstranit lícní vycpávky z přilby, když je nazazena na hlavě, pouhým zatažením za červené pásky připevněné k přední části samotných vycpávek.

  • Polykarbonátová skořepina - 2 velikosti

ULTRAŠIROKÉ HLEDÍ

Velká plocha hledí S/R (Scratch Resistant) umožňuje širší výhled, a to i do stran, a zajišťuje tak maximální jízdní komfort a zvyšuje aktivní bezpečnost. Inovativní mechanismus hledí s funkcí naklápění (patentováno) umožňuje větší rozšíření oblasti pokryté Pinlock® a snižuje riziko náhodného otevření/zavření hledí a také infiltracI.

PINLOCK® ODOLNÝ PROTI MLŽENÍ

Dodáváno podle segmentu a s plným silikonovým okrajem (FSB). Patentovaný nastavovací systém umožňuje dotažení vnitřního zorníku Pinlock® působícího z vnějšku hledí, aniž by bylo nutné jej sundávat.

VPS SLUNEČNÍ CLONA

Vyrobeno z materiálu LEXAN™*, je ošetřeno S/R (odolné proti poškrábání) a F/R (odolné proti mlžení) a nabízí UV ochranu až do 400 nanometrů. Lze jej snadno vyjmout pro údržbu a čištění a je plně nastavitelný. Ovládací systém (patentovaný) umožňuje automatické zatažení do nepoužívané polohy, čímž zjednodušuje nouzové manévry vyplývající z potřeby rychlého obnovení maximální viditelnosti, kterou hledí nabízí.

* LEXAN™ JE OCHRANNÁ ZNÁMKA SPOLEČNOSTI SABIC

MICROLOCK2

Jedná se o dvojitý pákový retenční systém s mikrometrickým nastavením. Skládá se z termoplastické ergonomické otevírací páky a druhé hliníkové ozubené a přídržné páky. Ozubená páka uvolňuje mikrometrický proužek, takže podbradní pásek lze otevřít pouze velmi širokým otočením otevírací páčky. Toto zařízení minimalizuje možnost neúmyslného otevření.

TECHNOLOGIE AIRBOOSTERU

Exkluzivní svrchní systém „AirBooster Technology“ zajišťuje optimální ventilaci tam, kde to hlava jezdce nejvíce vyžaduje: vzduch je odsáván z horního přívodu vzduchu a hnán do nejkritičtějších oblastí, aby se zabránilo jakémukoli rozptylu, aby byl zaručen maximální komfort také v extrémních jízdních podmínkách.

VNITŘNÍ INTERIÉR „CLIMA COMFORT“ Z EKOLOGICKÝCH LÁTEK

nový design vyrobený z ekologických tkanin založených na použití 100% regenerovaných vláken pocházejících z recyklovaného nylonu. Speciální tvar lícních vycpávek a ochrany proti větru navíc usnadňují nasazování přilby, lépe sedí a chrání před pronikáním vzduchu.

LPC - OVLÁDÁNÍ POLOHOVÁNÍ LINER

Tento systém umožňuje nastavení polohy vložky, což znamená, že přilbu lze přizpůsobit různým požadavkům a tvarům hlavy.

PŘÍPRAVA PRO N-COM

Přilba je připravena a schválena pro instalaci komunikačního systému N-Com.
KOMPATIBILITA N-COM: B902L R řada B902 R řada B601 R 

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

S tímto výrobkem si ostatní také objednávají

obv. 5 dní
7.790 Kč
 
obv. 5 dní
5.490 Kč
 
 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku