Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Nolan N60-6 Downshift Metal Black 36

Číslo výrobku:
NON60-6-36
Výrobce:
Naše cena s DPH:
6.490 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
5.364 Kč / ks
Termín dodání:
obv. 3 dny
velikost:
6.490 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Nová silniční integrální přilba s moderním, sportem inspirovaným designem. Díky svým technickým vlastnostem se hodí do každé situace, ve městě i na dálnici.

  • 2 velikosti skořepiny

ULTRAŠIROKÉ HLEDÍ

Velká plocha hledí S/R (Scratch Resistant) umožňuje širší výhled, a to i do stran, a zajišťuje tak maximální jízdní komfort a zvyšuje aktivní bezpečnost. Inovativní mechanismus hledí s funkcí naklápění (patentováno) umožňuje větší rozšíření oblasti pokryté Pinlock® a snižuje riziko náhodného otevření/zavření hledí a také infiltracI.

PINLOCK® ODOLNÝ PROTI MLŽENÍ

Dodáváno podle segmentu a s plným silikonovým okrajem (FSB). Patentovaný nastavovací systém umožňuje dotažení vnitřního zorníku Pinlock® působícího z vnějšku hledí, aniž by bylo nutné jej sundávat.

VPS SLUNEČNÍ CLONA

Vyrobeno z materiálu LEXAN™*, je ošetřeno S/R (odolné proti poškrábání) a F/R (odolné proti mlžení) a nabízí UV ochranu až do 400 nanometrů. Lze jej snadno vyjmout pro údržbu a čištění a je plně nastavitelný. Ovládací systém (patentovaný) umožňuje automatické zatažení do nepoužívané polohy, čímž zjednodušuje nouzové manévry vyplývající z potřeby rychlého obnovení maximální viditelnosti, kterou hledí nabízí.

* LEXAN™ JE OCHRANNÁ ZNÁMKA SPOLEČNOSTI SABIC

TECHNOLOGIE AIRBOOSTERU

Exkluzivní svrchní systém „AirBooster Technology“ zajišťuje optimální ventilaci tam, kde to hlava jezdce nejvíce vyžaduje: vzduch je odsáván z horního přívodu vzduchu a hnán do nejkritičtějších oblastí, aby se zabránilo jakémukoli rozptylu, aby byl zaručen maximální komfort také v extrémních jízdních podmínkách.

VNITŘNÍ INTERIÉR „CLIMA COMFORT“ Z EKOLOGICKÝCH LÁTEK

nový design vyrobený z ekologických tkanin založených na použití 100% regenerovaných vláken pocházejících z recyklovaného nylonu. Speciální tvar lícních vycpávek a ochrany proti větru navíc usnadňují nasazování přilby, lépe sedí a chrání před pronikáním vzduchu.

 

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz