Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Nolan N120-1 Classic N-Com Metal White 5 Překlopná přilba

Číslo výrobku:
N1F000027005
Výrobce:
Naše cena s DPH:
10.000 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
8.264 Kč / ks
Termín dodání:
obv. 5 dní
velikost:
10.000 Kč / ks
ks

Popis výrobku

První překlopná helma v historii společnosti Nolan je výsledkem dlouholetých investic do výzkumu a vývoje prováděného v rámci skupiny Nolangroup. Spojením technologií a italských inovací ze společnosti Brembate di Sopra vznikla modulární přilba, která spojuje sportovní a cestovní využití helmy. Zažijte svobodu díky flip-back konstrukci helmy Nolan N120-1. 

Pozvedněte své zážitky z cest díky bezkonkurenční funkčnosti, pohodlí, bezpečnosti a stylu překlopných helem NOLAN.

Dual Action

Nejbezpečnější zabezpečení bradové části výklopné helmy na trhu. Snadné a bezpečné. Je umístěn ve střední části chrániče brady a umožňuje snadné otevírání jednou rukou. Mechanismu otevření Dual Action snižuje riziko náhodného otevření: otevření může být provedeno pouze při použití první uvolňovací páčky (nebo bezpečnostního zámku) a poté aktivace druhé páčky.

LPC - Liner Positioning Control
Tento patentovaný systém umožňuje regulovat polohu a nastavení vnitřního polstrování do několika směrů, což znamená, že helma se přizpůsobí měnícím se požadavkům a tvarům hlavy, aniž by se měnila velikost.

N-Com Ready

Připraveno pro N-Com: Zůstaňte ve spojení a bavte se na svých cestách. Tato funkce umožňuje bezproblémovou integraci s komunikačními systémy, takže můžete zůstat v kontaktu s ostatními jezdci, poslouchat hudbu nebo mít pohodlný přístup k navigaci GPS.

Ekologicky šetrné tkaniny

N120-1 upřednostňuje udržitelnost díky ekologicky šetrným tkaninám. Můžete jezdit s jistotou, že vás vaše přilba nejen chrání, ale také přispívá k ekologičtějšímu životnímu prostředí.

Automatický systém stahování

Přilba je vybavena automatickým zatahovacím systémem, který zajišťuje pohodlí a snadnost při nastavování sluneční clony VPS podle vašich konkrétních potřeb.

Rada pro výběr správné velikosti přilby.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz