Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

GIVI TR1171 rychloupínací podpěry brašen - Honda CB 500 X (19-) Givi REMOVE-X

Číslo výrobku:
TR1171
Výrobce:
Naše cena s DPH:
4.588 Kč / pár
Naše cena bez DPH:
3.792 Kč / pár
Termín dodání:
obv. 3 dny
Typ:
4.588 Kč / pár
pár

Popis výrobku

Givi REMOVE-X TR1165 trubkové podpěry brašen

Trubkové podpěry bočních brašen pro rychlosundávací systém REMOVE-X - lze použít pro téměř jakékoli boční brašny. Nový revoluční systém uchycení ke stupačce spolujezdce. 

Rámy TR jsou vhodné pro všechny typy měkkých sedlových brašen, které jsou k motocyklu připevněny popruhy pod sedlem. Tvar a velikost brašen vybírejte tak, aby se přizpůsobyly stylu vašeho motocyklu, přičemž dbejte na zachování správné vzdálenosti brašen od tlumiče výfuku a od výfukových plynů, minimálně 50 mm.

Varování

Před zahájením jízdy, v závislosti také na hmotnostním a objemovém zatížení, v souladu s předpisy výrobce Givi: „Vzhledem k tomu, že se jedná o měkké tašky, zkontrolujte, že po jejich připevnění k držáku naložená zavazadla, že nedochází k žádnému zásahu do výfukového systému motocyklu a výfukové plyny nezasahují do zavazadel.

 

Ke stažení - montážní návod

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

S tímto výrobkem si ostatní také objednávají

obv. 3 dny
3.220 Kč
 
obv. 3 dny
2.990 Kč
 
obv. 3 dny
3.125 Kč